Home > Bestanden > HPZipm12.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een HPZipm12 fout

HPZipm12.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of HPZipm12.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om HPZipm12.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update PML Stuurprogramma. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat HPZipm12.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

HPZipm12.exe bestandsinfo

Het proces PML Driver hoort bij de software HP PML of Pml Driver HPZ12 of HP Photo and Imaging (versie 2.0, 1.0 - HP, 1.0, 2.0 - All-in-One) of Pml Driver HPZ12, Pml Driver HPZ12 of HP Color LaserJet (versie 3600, 3550, 4730mfp) of HP Deskjet (versie 6800) of PML Driver of HP LaserJet (versie P3005) van HP (www.hp.com) of Hewlett-Packard (www.hp.com)..

Omschrijving: Dit proces implementeert de HP PML Driver Service, die is geïnstalleerd als achtergrondtaak als onderdeel van het HP-besturingsprogramma voor vele soorten van HP-printers (inclusief multifunctietoets, inkjetprinters, OfficeJets, enzovoort). De taak behandelt bidirectionele communicatie zonder afdruk tussen de PC en de printer, zoals de vermelding van het inkt niveau, of de papierlade uitgetrokken is, enzovoort. Kan worden beëindigd, zeker in het geval u geen van deze printers gebruikt.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft HPZipm12.exe niet nodig. HPZipm12.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows\System32 of in een submap van C:\Windows of in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 69,632 bytes (60% van alle voorkomende bestanden), 73,728 bytes en nog 10 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/hpzipm12.exe.html 
Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het is geen Windows systeemcomponent. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. HPZipm12.exe kan andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als HPZipm12.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het HPZipm12.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
289 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over HPZipm12.exe, deel je kennis dan en help anderen.

HPZipm12 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.