Home > Bestanden > hpztsb04.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een hpztsb04 fout

Hpztsb04.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of hpztsb04.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om hpztsb04.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update hpztsb04.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat hpztsb04.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Hpztsb04.exe bestandsinfo

Het proces hpztsb04.exe hoort bij de software HP DeskJet van HP (www.hp.com)..

Omschrijving: hpztsb04.exe wordt geïnstalleerd op computers die inkjet printers van Hewlett Packard gebruiken. Het is een pictogram op de systeemtray, waarmee je directe toegang hebt tot allerlei configuratieopties van je printer. Het is geen essentieel onderdeel van je printer software en als je hiervan geen gebruik wilt maken, kun je dit programma veilig verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft hpztsb04.exe niet nodig. Hpztsb04.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32 - mainly C:\WINDOWS\System32\spool\drivers\w32x86\3\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 196,608 bytes (94% van alle voorkomende bestanden), 28,172 bytes of 14,348 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/hpztsb04.exe.html 
Programma heeft een zichtbaar venster. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Het is geen Windows kernbestand. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Hpztsb04.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als hpztsb04.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het hpztsb04.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over hpztsb04.exe, deel je kennis dan en help anderen.

hpztsb04 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.