Home > Bestanden > HSF_CNXT.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een HSF_CNXT fout

HSF_CNXT.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of HSF_CNXT.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om HSF_CNXT.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update HSF_CNXT Stuurprogramma. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat HSF_CNXT.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

HSF_CNXT.sys bestandsinfo

Het proces HSF_CNXT driver of WinACHSF driver of winachsf hoort bij de software SoftK56 Modem Driver of winachsf of SoftK56 van Conexant Systems (www.conexant.com)..

Omschrijving: HSF_CNXT.sys is geïnstalleerd op computers met een Conexant modem. Dit programma is een driver en stelt uw computer in staat te communiceren met de modem. Door dit programma te stoppen of te verwijderen kan uw modem niet goed werken.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft HSF_CNXT.sys niet nodig. HSF_CNXT.sys bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 680,704 bytes (16% van alle voorkomende bestanden), 685,056 bytes en nog 30 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/hsf_cnxt.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Het programma heeft geen zichtbaar venster. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Bestand HSF_CNXT.sys is een betrouwbaar Microsoftbestand. HSF_CNXT.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 17% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als HSF_CNXT.sys, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32\drivers bevinden. Controleer daarom het HSF_CNXT.sys proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over HSF_CNXT.sys, deel je kennis dan en help anderen.

HSF_CNXT scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.