Home > Bestanden > HsMgr64.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een HsMgr64 fout

HsMgr64.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of HsMgr64.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om HsMgr64.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update HsMgr Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat HsMgr64.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

HsMgr64.exe bestandsinfo

Het proces HsMgr Application hoort bij de software HsMgr van onbekend..

Omschrijving: Windows heeft HsMgr64.exe niet nodig. HsMgr64.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 282,112 bytes (98% van alle voorkomende bestanden) of 281,088 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/hsmgr64.exe.html 
Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. HsMgr64.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 63% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als HsMgr64.exe. Controleer daarom het HsMgr64.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over HsMgr64.exe, deel je kennis dan en help anderen.

HsMgr64 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.