Home > Bestanden > HssSrv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een HssSrv fout

HssSrv.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of HssSrv.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om HssSrv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Hotspot Shield Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat HssSrv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

HssSrv.exe bestandsinfo

Het proces Hotspot Shield Helper Service of Hotspot Shield (versie 2.93) hoort bij de software Hotspot Shield of Expat Shield of Hotspot Shield Helper Service van AnchorFree (anchorfree.com)..

Omschrijving: Windows heeft HssSrv.exe niet nodig. HssSrv.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 363,336 bytes (46% van alle voorkomende bestanden), 453,928 bytes en nog 9 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/hsssrv.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Bestand HssSrv.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Bestand HssSrv.exe is geen Windows systeembestand. HssSrv.exe is een bestand met Verisign signatuur. De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 34% gevaarlijk.

Als HssSrv.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 32% gevaarlijk. Bestandsformaat is 350,256 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Programma is niet zichtbaar. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het is geen Windows kernbestand.
Het programma Hotspot Shield kan verwijderd worden in het Software of Programma's gedeelte van het Configuratiescherm.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als HssSrv.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het HssSrv.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over HssSrv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

HssSrv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.