Home > Bestanden > htpatch.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus htpatch te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen htpatch.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de htpatch.exe worm

Hints om htpatch.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update htpatch.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat htpatch.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Htpatch.exe bestandsinfo

Het proces htpatch.exe bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: htpatch.exe is een patch (bug correctie of fix) voor video-drivers die gebruikt worden door bepaalde grafische chips van Silicon Integrated Systems. Dit proces lijkt te zijn verbonden met de HyperThreading ondersteuning voor bepaalde SiS AGP-kaarten, en als het op een systeem met een van deze kaarten loopt, is het waarschijnlijk best om er niet aan te komen.

Gedetailleerde Analyse: htpatch.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Htpatch.exe bevindt zich in de map C:\Windows of soms in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 28,672 bytes (99% van alle voorkomende bestanden) of 204,800 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/htpatch.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het is geen Windows kernbestand. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 77% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het htpatch.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
81 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over htpatch.exe, deel je kennis dan en help anderen.

htpatch scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.