Home > Bestanden > httpd.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een httpd fout

Httpd.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of httpd.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om httpd.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Apache HTTP Server. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat httpd.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Httpd.exe bestandsinfo

Het proces Apache HTTP Server of CONNECT hoort bij de software Apache HTTP Server of WampServer of Marvell MRU (versie V4) of AppServ of Marvell (versie 61xx MRU) of Marvell Storage Utility (versie V4) of CollabNet Subversion of BitNami Subversion Stack of NuSphere PHP Debugger van Apache Software Foundation (www.apache.org)..

Omschrijving: Windows heeft httpd.exe niet nodig. Httpd.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 24,635 bytes (26% van alle voorkomende bestanden), 20,539 bytes en nog 10 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/httpd.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het programma is niet zichtbaar. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 45% gevaarlijk.

Als httpd.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk. Bestandsformaat is 15,872 bytes. Het proces is niet zichtbaar. Bestand httpd.exe is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als httpd.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het httpd.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
59 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over httpd.exe, deel je kennis dan en help anderen.

httpd scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.