Home > Bestanden > IAANTmon.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een IAANTmon fout

IAANTmon.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of IAANTmon.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om IAANTmon.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update RAID Monitor. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat IAANTmon.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

IAANTmon.exe bestandsinfo

Het proces RAID Monitor of Intel Application Accelerator RAID Monitor hoort bij de software RAID Monitor of Intel Matrix Storage Manager of Intel IAANTmon of Intel® Matrix Storage Event Monitor of IAA Event Monitor of Intel® PRO Network of Intel® PRO Network Connections of Intel® Turbo Memory of Intel® TV Wizard van Intel (www.intel.com)..

Omschrijving: De Intel Application Accelerator is een mooie naam voor wat in feite een stuurprogramma is voor moeder-boards die gebruik maken van Intel chipsets. Als deze stuurprogramma’s zijn geïnstalleerd, vervangen zij de oorspronkelijke ATA stuurprogramma’s van Windows. Deze nieuwe stuurprogramma’s zijn geoptimaliseerd voor Intel chipsets, vandaar de marketing gerichte naam ‘Application Accelerator.’ Als dit proces op je systeem loopt, moet je dat beslist niet beëindigen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft IAANTmon.exe niet nodig. IAANTmon.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - typically C:\Program Files\Intel\Intel Application Accelerator\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 354,840 bytes (36% van alle voorkomende bestanden), 86,140 bytes en nog 9 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/iaantmon.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. IAANTmon.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand heeft een digitale signatuur. IAANTmon.exe is een bestand met Verisign signatuur. IAANTmon.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 40% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als IAANTmon.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het IAANTmon.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
78 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over IAANTmon.exe, deel je kennis dan en help anderen.

IAANTmon scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.