Home > Bestanden > IadHide4.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een IadHide4 fout

IadHide4.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of IadHide4.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om IadHide4.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update IAdHide. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat IadHide4.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

IadHide4.dll bestandsinfo

Het proces IAdHide hoort bij de software BackWeb IAdHide of System Alert Popup of Windows Safety Alert of Imation Disk Manager V a of SMCWUSB-G (versie 802.11g Wireless) of Compton's Interactive van BackWeb (www.backweb.com)..

Omschrijving: IadHide4.dll is een onderdeel van een programma dat Backweb AutoUpdater heet, dat wordt gebruikt door veel bedrijven voor het automatisch zoeken en leveren van software-updates. Backweb wordt gebruikt door PC-fabrikanten zoals HP en Compaq om hun computers te actualiseren met patches, en door andere bedrijven zoals Logitech om drivers bij te werken. Dit proces kan worden uitgeschakeld, maar sommige computers kunnen foutmedlingen weergeven als gevolg. Zie ook: IadHide5.dll, TempIadHide3.dll.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft IadHide4.dll niet nodig. IadHide4.dll bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings" of soms in een submap van C:\Windows of in de map Windows Temp of in een submap van "C:\Program Files" (common is C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temp\). Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 24,576 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/iadhide4.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Programma heeft geen zichtbaar venster. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. IadHide4.dll is geen Windows systeembestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. IadHide4.dll kan onthoud inputs. IadHide4.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 67% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als IadHide4.dll. Controleer daarom het IadHide4.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
71 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over IadHide4.dll, deel je kennis dan en help anderen.

IadHide4 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.