Home > Bestanden > ialmnt5.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ialmnt5 fout

Ialmnt5.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ialmnt5.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ialmnt5.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Intel Graphics Miniport Stuurprogramma. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ialmnt5.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ialmnt5.sys bestandsinfo

Het proces Intel Graphics Miniport Driver of Controller Hub for Intel Graphics Driver of ialm hoort bij de software Intel Graphics Accelerator Drivers for Windows NT van Intel (www.intel.com)..

Omschrijving: Windows heeft ialmnt5.sys niet nodig. Bestand ialmnt5.sys bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 807,998 bytes (15% van alle voorkomende bestanden), 1,302,332 bytes en nog 27 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ialmnt5.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. De toepassing is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het is geen Windows systeembestand. Ialmnt5.sys is een betrouwbaar Microsoftbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 18% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ialmnt5.sys, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32\drivers bevinden. Controleer daarom het ialmnt5.sys proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ialmnt5.sys, deel je kennis dan en help anderen.

ialmnt5 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.