Home > Bestanden > ICO.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ICO fout

ICO.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ICO.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ICO.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Mouse Suite. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ICO.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ICO.exe bestandsinfo

Het proces Mouse Suite (versie 98 Daemon) hoort bij de software MouseSuite (versie 98) of Lenovo Mouse Suite van Primax Electronics (www.primax.com.tw)..

Omschrijving: Windows heeft ICO.exe niet nodig. ICO.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 49,152 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 45,056 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ico.exe.html 
ICO.exe is geen Windows kernbestand. Het proces is niet zichtbaar. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk.

Als ICO.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk. Bestandsformaat is 69,632 bytes (80% van alle voorkomende bestanden) of 98,304 bytes. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). ICO.exe is geen Windows systeemcomponent.
De ontwikkelaar COM heeft een update website en een uninstaller (Configuratiescherm ⇒ Programma's wijzigen of verwijderen ⇒ Mouse Suite).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ICO.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het ICO.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ICO.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ICO scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.