Home > Bestanden > Icon0240BDFB3.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Icon0240BDFB3 fout

Icon0240BDFB3.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Icon0240BDFB3.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Icon0240BDFB3.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Icon0240BDFB3.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Icon0240BDFB3.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Icon0240BDFB3.exe bestandsinfo

Het bestand bevat geen informatie over de productnaam of de rechthebbende. In Windows Taakbeheer wordt het slechts weergegeven als Icon0240BDFB3.exe.

Omschrijving: Windows heeft Icon0240BDFB3.exe niet nodig. Bestand Icon0240BDFB3.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 7,168 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/icon0240bdfb3.exe.html 
Programma heeft een zichtbaar venster. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders). Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Icon0240BDFB3.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Icon0240BDFB3.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Icon0240BDFB3.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Icon0240BDFB3.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Icon0240BDFB3 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.