Home > Bestanden > icserv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een icserv fout

Icserv.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of icserv.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om icserv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update icserv.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat icserv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Icserv.exe bestandsinfo

Het is niet bekend wie icserv.exe heeft geschreven.

Omschrijving: Windows heeft icserv.exe niet nodig. Bestand icserv.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32 of soms in een submap van "C:\Program Files". Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 57,344 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/icserv.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk.

Als icserv.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 57,344 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 49,152 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het proces is niet zichtbaar. Icserv.exe is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als icserv.exe. Controleer daarom het icserv.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
55 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over icserv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

icserv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.