Home > Bestanden > idle-Threads.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus idle-Threads te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen idle-Threads.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de idle-Threads.exe worm

Hints om idle-Threads.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update idle-Threads.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat idle-Threads.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Idle-Threads.exe bestandsinfo

Het proces idle-Threads.exe bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: idle-Threads.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand idle-Threads.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 9,358,960 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/idle-threads.exe.html 
Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Bestand idle-Threads.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. Bepaalde mensen denken dat het gevaarlijk is. Bestand idle-Threads.exe is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 100% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het idle-Threads.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over idle-Threads.exe, deel je kennis dan en help anderen.

idle-Threads scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.