Home > Bestanden > iefdmcks.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus iefdmcks te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen iefdmcks.dll als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de iefdmcks.dll worm

Hints om iefdmcks.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update iefdmcks.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat iefdmcks.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Iefdmcks.dll bestandsinfo

Het proces iefdmcks.dll hoort bij de software Free Download Manager (versie 2.1, 2.1 - Free Downloads) of Ad-Aware (versie 2007) van onbekend..

Omschrijving: Deze DLL is een browser help object (BHO), een ondersteuningsprogramma dat automatisch wordt geladen bij het opstarten van Internet Explorer. Deze bijzondere BHO wordt geassocieerd met het FreeDownloadManager 2 product, en biedt functies zoals rechter muisklik op link items die het gemakkelijker maken om te bestanden te downloaden in IE. Het is niet noodzakelijk, maar zou in het algemeen beter niet worden beëindigd; indien u dit object niet wilt gebruiken kan u de download manager verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: iefdmcks.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand iefdmcks.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 81,920 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/iefdmcks.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is CC59E0F9-7E43-44FA-9FAA-8377850BF205. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Het proces is niet zichtbaar. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Bestand iefdmcks.dll is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 81% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het iefdmcks.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
102 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over iefdmcks.dll, deel je kennis dan en help anderen.

iefdmcks scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.