Home > Bestanden > IEHelp.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus IEHelp te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen IEHelp.dll als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de IEHelp.dll worm

Hints om IEHelp.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update QUICKfind BHO Object. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat IEHelp.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

IEHelp.dll bestandsinfo

Het proces QUICKfind BHO Object of ScanSoft PDF Professional (versie 4) hoort bij de software QUICKfind server of ScanSoft PDF Professional (versie 4) of Able2Extract Professional of Internet Download Manager of Microsoft Visual Studio (versie 2005) van IDM (www.internetdownloadmanager.com) of Nuance..

Omschrijving: IEHelp.dll is beschikbaar als onderdeel van de meeste woordenboek utilities en is een BHO. Het is een daemon die dynamisch geüpdate wordt, en woorden of het einde van zinnen suggereert op basis van getypte karakters. Dit kan tot in detail ingesteld worden op de woorden en zinnen die de gebruiker het meest toepast. Doordat het een BHO is zijn suggesties ook beschikbaar wanneer men formulieren online invult.

Gedetailleerde Analyse: IEHelp.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. IEHelp.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 388,608 bytes (37% van alle voorkomende bestanden), 337,920 bytes, 457,216 bytes of 40,960 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/iehelp.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is C08DF07A-3E49-4E25-9AB0-D3882835F153 of 8673347E-6D08-4B61-8794-E101DC448950. De toepassing is niet zichtbaar. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. IEHelp.dll is geen Windows kernbestand. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. IEHelp.dll kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 78% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het IEHelp.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
65 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over IEHelp.dll, deel je kennis dan en help anderen.

IEHelp scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.