Home > Bestanden > ielowutil.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ielowutil fout

Ielowutil.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ielowutil.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ielowutil.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Internet Low-Mic Utility Tool. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ielowutil.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ielowutil.exe bestandsinfo

Het proces Internet Low-Mic Utility Tool of Internet Explorer hoort bij de software Windows Internet Explorer of Internet Explorer van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: ielowutil.exe is belangkrijg voor Windows. Bestand ielowutil.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 222,720 bytes (60% van alle voorkomende bestanden), 115,712 bytes, 222,208 bytes of 339,968 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/ielowutil.exe.html 
Het bestand is een Windows kernsysteembestand. Het is een betrouwbaar Microsoftbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 2% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ielowutil.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ielowutil.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over ielowutil.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ielowutil scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.