Home > Bestanden > IEMonitor.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een IEMonitor fout

IEMonitor.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of IEMonitor.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om IEMonitor.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update IEMonitor.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat IEMonitor.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

IEMonitor.exe bestandsinfo

Het proces Internet Download Manager agent for click monitoring in IE-based browsers hoort bij de software Internet Download Manager of IEMonitor Application of Internet Download Manager installer van Tonec (www.tonec.com)..

Omschrijving: Windows heeft IEMonitor.exe niet nodig. Bestand IEMonitor.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ of in C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 263,600 bytes (68% van alle voorkomende bestanden), 251,312 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/iemonitor.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. IEMonitor.exe is geen Windows systeembestand. Het bestand is digitaal gesigneerd. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. IEMonitor.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk.

  • Als IEMonitor.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 67% gevaarlijk. Bestandsformaat is 263,600 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 268,248 bytes. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het bestand heeft een digitale signatuur. Bestand IEMonitor.exe is geen Windows systeemcomponent. IEMonitor.exe kan onthoud inputs.
  • Als IEMonitor.exe wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk. Bestandsformaat is 337,328 bytes. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand IEMonitor.exe is geen Windows systeemcomponent. IEMonitor.exe kan onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als IEMonitor.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het IEMonitor.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
73 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over IEMonitor.exe, deel je kennis dan en help anderen.

IEMonitor scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.