Home > Bestanden > iesdpb.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een iesdpb fout

Iesdpb.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of iesdpb.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om iesdpb.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update iesdpb.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat iesdpb.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Iesdpb.dll bestandsinfo

Het proces iesdpb.dll hoort bij de software Spyware Doctor van PC Tools (www.pctools.com) of GuideWorks Pty. (www.pctools.com/spyware-doctor) of PC Tools Pty (www.pctools.com)..

Omschrijving: Dit is een browser help object (BHO) component van het Spyware Doctor anti-spyware programma van PC Tools. Het loopt automatisch wanneer Internet Explorer wordt opgestart, en beveiligt uw systeem te tegen mogelijke misbruiken van kwaadaardige websites die kunnen worden geladen in IE. Beëindiging van dit proces zal de bescherming die door het Spyware Doctor programma wordt aangeboden, in gevaar brengen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft iesdpb.dll niet nodig. Iesdpb.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - e.g. C:\Program Files\Spyware Doctor\tools\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 850,104 bytes (41% van alle voorkomende bestanden), 671,392 bytes en nog 11 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/iesdpb.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is B56A7D7D-6927-48C8-A975-17DF180C71AC. De toepassing is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Bestand iesdpb.dll is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Iesdpb.dll kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als iesdpb.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het iesdpb.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over iesdpb.dll, deel je kennis dan en help anderen.

iesdpb scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.