Home > Bestanden > iesdsg.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een iesdsg fout

Iesdsg.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of iesdsg.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om iesdsg.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Site Guard. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat iesdsg.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Iesdsg.dll bestandsinfo

Het proces Site Guard hoort bij de software Spyware Doctor van PC Tools (www.pctools.com) of PCTools.com (www.pctools.com)..

Omschrijving: Dit browser help object (BHO) is onderdeel van het Spyware Doctor pakket voor PC bescherming. Net als andere BHOs, is het een middel waarmee Spyware Doctor integreert met uw Internet Explorer browser, dus het kan automatisch zoeken potentiële dreigingen en deze opsporen. Als u dit proces niet wilt uitvoeren, moet u de bijbehorende beschermende functie binnen Spyware Doctor uitzetten.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft iesdsg.dll niet nodig. Iesdsg.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van "C:\Documents and Settings" - typically C:\Program Files\Spyware Doctor\tools\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 825,528 bytes (39% van alle voorkomende bestanden), 611,584 bytes en nog 9 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/iesdsg.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 5C8B2A36-3DB1-42A4-A3CB-D426709BBFEB. Het programma is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Iesdsg.dll is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Iesdsg.dll kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 49% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als iesdsg.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het iesdsg.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over iesdsg.dll, deel je kennis dan en help anderen.

iesdsg scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.