Home > Bestanden > IETie.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus IETie te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen IETie.dll als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de IETie.dll worm

Hints om IETie.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update IELogSystem Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat IETie.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

IETie.dll bestandsinfo

Het proces IELogSystem Module of GhostSurf (versie 2.1) hoort bij de software NetBrilliant of GhostSurf van Tenebril (www.tenebril.com)..

Omschrijving: IETie.dll is onderdeel van het GhostSurf pakket en is een BHO dat volledig integreert met Internet Explorer. Het houdt een tabel van beschikbare IP adressen bij en herinnert welke gebruikte niet weer te gebruiken. Het wordt gelinked zodra de BHO draait en geeft IP adres informatie door aan het uitvoerbare bestand.

Gedetailleerde Analyse: IETie.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand IETie.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 73,728 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/ietie.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 9527D42F-D666-11D3-B8DD-00600838CD5F. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Bestand IETie.dll is geen Windows kernbestand. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het IETie.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over IETie.dll, deel je kennis dan en help anderen.

IETie scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.