Home > Bestanden > IExplorer.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een IExplorer fout

IExplorer.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of IExplorer.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om IExplorer.exe gerelateerde fouten op te lossen

 1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
 2. Update MSIEXPLR. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
 3. Vind de juiste informatie over wat IExplorer.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

IExplorer.exe bestandsinfo

Het proces MSIEXPLR of Hello of Adobe Photoshop (versie CS4 KeyGen [RkChimaira]) of yasldlyl.exe of Smart Card Resource Management Server of Windows Live of Steam Hack.exe of wNihcCYG

hoort bij de software n 81y7gnma of World Wide Web of Microsoft Windows Operating System of Adobe Photoshop (versie CS4 KeyGen [RkChimaira]) of Stub of wZWXLXCeB of Windows Live of S3

van Microsoft (www.microsoft.com) of vbnxcvdfcvb of Inter net of microsoft (www.microsoft.com) of Private of LeadMX of Microsoft Windows..

Omschrijving: Windows heeft IExplorer.exe niet nodig. Bestand IExplorer.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 63,488 bytes (16% van alle voorkomende bestanden), 40,448 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/iexplorer.exe.html 
Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, MACHINE\RunServices, MACHINE\RunServicesOnce, MACHINE\RunOnce, NT\Load, DEFAULT\Run). Bestand IExplorer.exe is geen Windows kernbestand. Er is geen omschrijving van het programma. Bestand IExplorer.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma is niet zichtbaar. IExplorer.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk.

 • Als IExplorer.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 51% gevaarlijk. Bestandsformaat is 87,040 bytes (10% van alle voorkomende bestanden), 1,337,344 bytes en nog 8 varianten. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. IExplorer.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, MACHINE\RunServices, MACHINE\RunServicesOnce, MACHINE\RunOnce, NT\Load, DEFAULT\Run). Het programma heeft geen zichtbaar venster. IExplorer.exe kan onthoud inputs en andere programma's manipuleren.
 • Als IExplorer.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 77% gevaarlijk. Bestandsformaat is 20,828 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 634,880 bytes en nog 4 varianten. Bestand IExplorer.exe is geen Windows kernbestand. IExplorer.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces is niet zichtbaar. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, MACHINE\RunServices, MACHINE\RunServicesOnce, MACHINE\RunOnce, NT\Load, DEFAULT\Run). IExplorer.exe kan toepassingen monitoren, andere programma's manipuleren, zichzelf verbergen en onthoud inputs.
 • Als IExplorer.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 63% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,206,552 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 34,816 bytes of 387,402 bytes.
 • Als IExplorer.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 69% gevaarlijk. Bestandsformaat is 32,768 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 49,152 bytes.
 • Als IExplorer.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk. Bestandsformaat is 152,576 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 2,112 bytes.
 • Als IExplorer.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk. Bestandsformaat is 204,140 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 540,672 bytes.
 • Als IExplorer.exe wordt gevonden in de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk. Bestandsformaat is 790,528 bytes.
 • Als IExplorer.exe wordt gevonden in een submap van de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 323,048 bytes.
 • Als IExplorer.exe wordt gevonden in de map "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 99,787 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als IExplorer.exe. Controleer daarom het IExplorer.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
68 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over IExplorer.exe, deel je kennis dan en help anderen.

IExplorer scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.