Home > Bestanden > iFrmewrk.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een iFrmewrk fout

IFrmewrk.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of iFrmewrk.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om iFrmewrk.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Intel Framework MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat iFrmewrk.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

IFrmewrk.exe bestandsinfo

Het proces Intel Framework MFC Application of Intel® PROSet/Wireless Framework hoort bij de software Intel PROSet/Wireless of Intel® PROSet/Wireless WiFi Software of Intel Corporation - Mobile Wireless Group of Intel® PROSet/Wireless WiFi van Intel (www.intel.com)..

Omschrijving: ifrmewrk.exe wordt geïnstalleerd en gebruikt door de draadloze netwerkkaarten van Intel. Het programma biedt toegang tot informatie over en configuratieopties van je netwerkkaart. Het beëindigen of verwijderen van dit programma zal de werking van je netwerkkaart negatief beïnvloeden.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft iFrmewrk.exe niet nodig. IFrmewrk.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 602,182 bytes (26% van alle voorkomende bestanden), 385,024 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ifrmewrk.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Het programma heeft een zichtbaar venster. Bestand iFrmewrk.exe is geen Windows systeemcomponent. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. IFrmewrk.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 4% gevaarlijk.

Als iFrmewrk.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 18% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,935,120 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 1,933,584 bytes en nog 6 varianten. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het proces kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Het bestand is digitaal gesigneerd. Het programma is niet zichtbaar. IFrmewrk.exe kan onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als iFrmewrk.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het iFrmewrk.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
46 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over iFrmewrk.exe, deel je kennis dan en help anderen.

iFrmewrk scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.