Home > Bestanden > IFXTCS.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een IFXTCS fout

IFXTCS.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of IFXTCS.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om IFXTCS.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update TCPA TSS Core Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat IFXTCS.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

IFXTCS.exe bestandsinfo

Het proces TCPA TSS Core Service hoort bij de software Infineon TPM Software of Infineon TPM Professional of HP Embedded Security for of Trusted Platform Core Service of Embedded Security for HP ProtectTools of Infineon TPM Professional Package of Embedded Security for HP van Infineon Technologies AG (www.infineon.com)..

Omschrijving: Windows heeft IFXTCS.exe niet nodig. IFXTCS.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 741,376 bytes (73% van alle voorkomende bestanden), 647,168 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ifxtcs.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeembestand. Bestand IFXTCS.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. IFXTCS.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 47% gevaarlijk.

Als IFXTCS.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 15% gevaarlijk. Bestandsformaat is 984,352 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 988,448 bytes. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het is geen Windows systeemcomponent.
De ontwikkelaar HP heeft een update website [1][2] en een uninstaller (Configuratiescherm ⇒ Programma's wijzigen of verwijderen ⇒ Embedded Security for HP ProtectTools of Infineon TPM Professional Package).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als IFXTCS.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het IFXTCS.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over IFXTCS.exe, deel je kennis dan en help anderen.

IFXTCS scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.