Home > Bestanden > igfxpers.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een igfxpers fout

Igfxpers.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of igfxpers.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om igfxpers.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update persistence Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat igfxpers.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Igfxpers.exe bestandsinfo

Het proces persistence Module hoort bij de software Intel® Common User Interface of PERSISTENCE van Intel (www.intel.com)..

Omschrijving: Hoewel het programma van Intel is, wordt het eerser in verband gebracht met Nvidia grafische kaarten. Het draait automatisch en is verantwoordelijk voor het verstrekken van extra configuratie-opties voor bepaalde Nvidia grafische oplossingen. Het is zeer belangrijk voor notebook computers, waar het automatisch schermresoluties veranderd bij het gebruik van een docking station of een externe monitor.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft igfxpers.exe niet nodig. Bestand igfxpers.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 114,688 bytes (35% van alle voorkomende bestanden), 118,784 bytes en nog 81 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/igfxpers.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is een betrouwbaar Microsoftbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 24% gevaarlijk.

  • Als igfxpers.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 240,128 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 241,664 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als igfxpers.exe. Controleer daarom het igfxpers.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
125 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over igfxpers.exe, deel je kennis dan en help anderen.

igfxpers scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.