Home > Bestanden > imapi.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een imapi fout

Imapi.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of imapi.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om imapi.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Image Mastering API. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat imapi.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Imapi.exe bestandsinfo

Het proces Image Mastering API hoort bij de software Microsoft Windows Operating System van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: imapi.exe is belangkrijg voor Windows. Imapi.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 150,016 bytes (60% van alle voorkomende bestanden), 150,528 bytes of 161,280 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/imapi.exe.html 
Imapi.exe is een Windows kernsysteembestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand imapi.exe is een bestand met Microsoft signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 12% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als imapi.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het imapi.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over imapi.exe, deel je kennis dan en help anderen.

imapi scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.