Home > Bestanden > IMF.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een IMF fout

IMF.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of IMF.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om IMF.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update IObit Malware Fighter. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat IMF.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

IMF.exe bestandsinfo

Het proces IObit Malware Fighter hoort bij de software IObit Malware Fighter van IObit (www.iobit.com)..

Omschrijving: Windows heeft IMF.exe niet nodig. IMF.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 4,474,832 bytes (36% van alle voorkomende bestanden), 4,393,816 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/imf.exe.html 
Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Bestand IMF.exe is geen Windows systeemcomponent. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). IMF.exe kan verbind met Internet, toepassingen monitoren, andere programma's manipuleren en onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 13% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als IMF.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het IMF.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over IMF.exe, deel je kennis dan en help anderen.

IMF scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.