Home > Bestanden > IMFsrv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een IMFsrv fout

IMFsrv.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of IMFsrv.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om IMFsrv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update IObit Malware Fighter Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat IMFsrv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

IMFsrv.exe bestandsinfo

Het proces IObit Malware Fighter Service hoort bij de software IObit Malware Fighter van IObit (www.iobit.com)..

Omschrijving: Windows heeft IMFsrv.exe niet nodig. Bestand IMFsrv.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 821,592 bytes (55% van alle voorkomende bestanden), 820,568 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/imfsrv.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand heeft een digitale signatuur. Bestand IMFsrv.exe is geen Windows systeembestand. IMFsrv.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. IMFsrv.exe kan toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 43% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als IMFsrv.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het IMFsrv.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over IMFsrv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

IMFsrv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.