Home > Bestanden > Imgtask.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus Imgtask te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen Imgtask.exe als malware, onder meer McAfee herkent het als W32/Autorun.worm.bev, en Microsoft herkent het als Worm:Win32/Autorun.EX.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de Imgtask.exe worm

Hints om Imgtask.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Imgtask. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Imgtask.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Imgtask.exe bestandsinfo

Het proces Imgtask hoort bij de software xx Imgtask of tenx Imgtask van tenx (www.tenx.com.tw) of tenx technology inc (www.tenx.com.tw)..

Omschrijving: Imgtask.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Imgtask.exe bevindt zich in de map C:\Windows of soms in een submap van "C:\Program Files" of in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 20,480 bytes (96% van alle voorkomende bestanden) of 7,680 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/imgtask.exe.html 
Bestand Imgtask.exe is geen Windows kernbestand. Er is geen bestandsinformatie. Bestand Imgtask.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, User Shell Folders). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 76% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het Imgtask.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Imgtask.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Imgtask scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.