Home > Bestanden > IMHook.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus IMHook te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen IMHook.dll als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de IMHook.dll worm

Hints om IMHook.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Logitech Instant Messenger Hook. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat IMHook.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

IMHook.dll bestandsinfo

Het proces Logitech Instant Messenger Hook (UNICODE) of IncrediHook DLL hoort bij de software Logitech SetPoint of IncrediHook Dynamic Link Library van Logitech (www.logitech.com) of IncrediMail (www.incredimail.com)..

Omschrijving: De letters "IM" in "ImHook.dll" kunnen je doen denken aan instant messaging, maar in dit geval staan ze voor "IncrediMail", een e-mail programma. Dit DLL-bestand is een onderdeel van het pakket IncrediMail en implementeert de uitvoering van functies zoals sneltoetsen. Het is niet essentieel, maar als u het niet wilt laten draaien, dient u IncrediMail uit te schakelen veeleer dan alleen maar het proces te beïndigen.

Gedetailleerde Analyse: IMHook.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand IMHook.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (normally C:\Program Files\IncrediMail\bin\ of C:\Program Files\McAfee\McAfee QuickClean\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 10,240 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 77,866 bytes of 17,424 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/imhook.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. De toepassing is niet zichtbaar. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand IMHook.dll is geen Windows systeembestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. IMHook.dll kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het IMHook.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over IMHook.dll, deel je kennis dan en help anderen.

IMHook scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.