Home > Bestanden > imjpcd.dic Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een imjpcd fout

Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of imjpcd.dic een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om imjpcd.dic gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Microsoft IME Code Dictionary. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat imjpcd.dic voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Imjpcd.dic bestandsinfo

Het proces Microsoft IME Code Dictionary hoort bij de software Microsoft ImeCode van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft imjpcd.dic niet nodig. Imjpcd.dic bevindt zich in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 110,637 bytes (95% van alle voorkomende bestanden) of 114,734 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/imjpcd.dic.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het proces is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Het bestand is geen Windows kernbestand. Bestand imjpcd.dic is een bestand met Microsoft signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 67% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als imjpcd.dic. Controleer daarom het imjpcd.dic proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
37 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over imjpcd.dic, deel je kennis dan en help anderen.

imjpcd scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.