Home > Bestanden > InCD.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een InCD fout

InCD.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of InCD.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om InCD.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update InCD CD-RW UDF Tools. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat InCD.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

InCD.exe bestandsinfo

Het proces InCD CD-RW UDF Tools hoort bij de software Nero AG InCD of Ahead Software AG InCD of Nero 7 Essentials of Nero 7 Premium of SecurDisc Viewer of Nero 7 Ultra Edition van Nero AG (nero.com) of Ahead Software AG (www.nero.com) of Copyright© ahead software gmbh and its licensors (www.nero.com)..

Omschrijving: Dit proces implementeert het InCD pakket schriftelijk programma, dat u toestaat CD's (of DVD's) rechtstreeks vanuit Windows Verkenner te branden als ware het een harde schijf, in plaats van gebruik te maken van speciale CD brandsoftware. Het proces draait op de achtergrond om als tussenpersoon te fungeren tussen het lezen en schrijven van bestanden en de optische drive. Dit is de kern voor de toepassing, dus als het het beëindigt, beëindigt u ook InCD.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft InCD.exe niet nodig. Bestand InCD.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (e.g. C:\Program Files\ahead\InCD\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,397,760 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 1,398,272 bytes en nog 32 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/incd.exe.html 
Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Programma is niet zichtbaar. InCD.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als InCD.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het InCD.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
47 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over InCD.exe, deel je kennis dan en help anderen.

InCD scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.