Home > Bestanden > IndicatorUty.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus IndicatorUty te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen IndicatorUty.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de IndicatorUty.exe worm

Hints om IndicatorUty.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Fujitsu Hotkey Utility. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat IndicatorUty.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

IndicatorUty.exe bestandsinfo

Het proces Fujitsu Hotkey Utility hoort bij de software Fujitsu Hotkey Utility of Fujitsu Button Driver Component of Helios Software Solutions van FUJITSU LIMITED (www.fujitsu.com)..

Omschrijving: IndicatorUty.exe is geïnstalleerd op sommige laptops van Fujitsu. Met dit programma heeft u toegang tot de speciale functie toetsen van uw laptop. Door dit programma te stoppen of te verwijderen kunnen bepaalde toetsen niet meer goed werken.

Gedetailleerde Analyse: IndicatorUty.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand IndicatorUty.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 81,920 bytes (83% van alle voorkomende bestanden), 90,112 bytes of 94,208 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/indicatoruty.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). IndicatorUty.exe is geen Windows systeemcomponent. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 99% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het IndicatorUty.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
37 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over IndicatorUty.exe, deel je kennis dan en help anderen.

IndicatorUty scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.