Home > Bestanden > inetinfo.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een inetinfo fout

Inetinfo.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of inetinfo.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om inetinfo.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Internet Information Services. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat inetinfo.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Inetinfo.exe bestandsinfo

Het proces Internet Information Services hoort bij de software Internet Information Services of World Wide Web Publishing of IIS Admin, Simple Mail Transfer Protocol (SMTP), World Wide Web Publishing of IIS Admin of IIS Admin, FTP Publishing, Simple Mail Transfer Protocol (SMTP), World Wide Web Publishing of IIS-beheer, SMTP (Simple Mail Transfer Protocol), World Wide Web-publicatie of IIS Admin, Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) of NVIDIA Drivers van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: inetinfo.exe is het hoofdcomponent van de Microsoft Internet Information Server and is noodzakelijk voor het functioneren ervan en het repareren van bugs. Het IIS voorziet in HTTP, FTP, NNTP en SMTP diensten en functioneert als multiplexer om de verzoeken van de Client over te brengen naar de verzochte diensten en de resultaten na het uitvoeren ervan terug te koppelen aan de Client. Alle diensten delen de verborgen gegevens met elkaar omdat zij allen op hetzelfde inteinfo.exe draaien.

Gedetailleerde Analyse: inetinfo.exe veroorzaakt vaak problemen en is belangrijk voor Windows. Inetinfo.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32 - usually C:\WINDOWS\System32\inetsrv\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 15,872 bytes (48% van alle voorkomende bestanden), 15,360 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/inetinfo.exe.html 
Bestand inetinfo.exe is een Windows systeemcomponent. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het is een betrouwbaar Microsoftbestand. Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Inetinfo.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 10% gevaarlijk.

Hoe herkent u verdachte varianten?

  • Als inetinfo.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk. Bestandsformaat is 42,065 bytes (60% van alle voorkomende bestanden), 44,401 bytes of 107,008 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het programma is niet zichtbaar. Inetinfo.exe is geen Windows systeembestand.
  • Als inetinfo.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,626,048 bytes. Programma is niet zichtbaar. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Inetinfo.exe is geen Windows systeembestand. Inetinfo.exe kan zichzelf verbergen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als inetinfo.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het inetinfo.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over inetinfo.exe, deel je kennis dan en help anderen.

inetinfo scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.