Home > Bestanden > infocard.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een infocard fout

Infocard.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of infocard.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om infocard.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Windows CardSpace. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat infocard.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Infocard.exe bestandsinfo

Het proces Windows CardSpace hoort bij de software Microsoft .NET Framework van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft infocard.exe niet nodig. Infocard.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 881,664 bytes (41% van alle voorkomende bestanden), 864,256 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/infocard.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand infocard.exe is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 34% gevaarlijk.

Als infocard.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 94% gevaarlijk. Bestandsformaat is 111,245 bytes (28% van alle voorkomende bestanden), 88,205 bytes en nog 4 varianten. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. De toepassing is niet zichtbaar. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Infocard.exe is geen Windows kernbestand. Het programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Infocard.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als infocard.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het infocard.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over infocard.exe, deel je kennis dan en help anderen.

infocard scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.