Home > Bestanden > InlineSearch.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een InlineSearch fout

InlineSearch.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of InlineSearch.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om InlineSearch.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update InlineSearch Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat InlineSearch.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

InlineSearch.dll bestandsinfo

Het proces InlineSearch Module hoort bij de software Inline Search of InlineSearch Module van onbekend..

Omschrijving: Windows heeft InlineSearch.dll niet nodig. Bestand InlineSearch.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 270,336 bytes (80% van alle voorkomende bestanden), 299,008 bytes of 233,472 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/inlinesearch.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is B6FFE2AE-4D12-451F-B457-FE6125FFB1CF. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. Bestand InlineSearch.dll is geen Windows systeembestand. InlineSearch.dll kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 61% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als InlineSearch.dll. Controleer daarom het InlineSearch.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over InlineSearch.dll, deel je kennis dan en help anderen.

InlineSearch scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.