Home > Bestanden > InoRT.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een InoRT fout

InoRT.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of InoRT.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om InoRT.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update InoRT.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat InoRT.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

InoRT.exe bestandsinfo

Het proces InoRT.dll of CA eTrust Antivirus hoort bij de software CA eTrust Antivirus of eTrust ITM of CA eTrustITM Agent of eTrust InoculateIT of eTrust Antivirus Realtime Service of eTrust Antivirus of eTrust Antivirus Realtime Server van Computer Associates International (www.ca.com) of CA (www.ca.com)..

Omschrijving: Windows heeft InoRT.exe niet nodig. InoRT.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 208,896 bytes (21% van alle voorkomende bestanden), 241,936 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/inort.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het proces is niet zichtbaar. InoRT.exe is geen Windows systeembestand. InoRT.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als InoRT.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het InoRT.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
60 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over InoRT.exe, deel je kennis dan en help anderen.

InoRT scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.