Home > Bestanden > InstallHelper.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een InstallHelper fout

InstallHelper.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of InstallHelper.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om InstallHelper.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Install Helper. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat InstallHelper.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

InstallHelper.exe bestandsinfo

Het proces Install Helper hoort bij de software Logitech QuickCam Software of Acer OrbiCam Software of BT Wireless Connection Manager van Motive Communications (www.motive.com) of Logitech (www.logitech.com) of Acer (www.acer.com)..

Omschrijving: Windows heeft InstallHelper.exe niet nodig. Bestand InstallHelper.exe bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 458,752 bytes (78% van alle voorkomende bestanden) of 544,768 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/installhelper.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\RunOnce). Het is geen Windows systeembestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. InstallHelper.exe kan andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk.

  • Als InstallHelper.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk. Bestandsformaat is 73,728 bytes. De toepassing heeft een zichtbaar venster. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\RunOnce). InstallHelper.exe is geen Windows kernbestand.
    Het programma Logitech QuickCam Software of Acer OrbiCam Software kan verwijderd worden in het Software of Programma's gedeelte van het Configuratiescherm.
  • Als InstallHelper.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 31% gevaarlijk. Bestandsformaat is 335,872 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 544,768 bytes. De toepassing heeft een zichtbaar venster. Er is geen omschrijving van het programma. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\RunOnce). Het is geen Windows systeembestand. InstallHelper.exe kan andere programma's manipuleren.
    Het programma BT Wireless Connection Manager kan verwijderd worden in het Software of Programma's gedeelte van het Configuratiescherm.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als InstallHelper.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het InstallHelper.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over InstallHelper.exe, deel je kennis dan en help anderen.

InstallHelper scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.