Home > Bestanden > Integrator.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Integrator fout

Integrator.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Integrator.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Integrator.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Glary Utilities. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Integrator.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Integrator.exe bestandsinfo

Het proces Glary Utilities (versie 3, 4) of TuneUp Utilities Start Center hoort bij de software Dachshund Integrator of Glary Utilities (versie 3) of TuneUp Utilities (versie 2009, 2006) of Glary Utilities PRO of Auslogics BoostSpeed van Dachshund Software (www.dachshundsoftware.com) of Glarysoft (www.glarysoft.com) of TuneUp Software GmbH (www.tune-up.com) of GlarySoft.com (www.glarysoft.com) of Auslogics (www.auslogics.com)..

Omschrijving: Windows heeft Integrator.exe niet nodig. Bestand Integrator.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 151,552 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/integrator.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Er is geen bestandsinformatie. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het is geen Windows kernbestand. Integrator.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 32% gevaarlijk.

Als Integrator.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 13% gevaarlijk. Bestandsformaat is 470,304 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 296,960 bytes en nog 7 varianten. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Integrator.exe kan onthoud inputs en verbind met Internet.
De software ontwikkelaar Glarysoft biedt een uninstaller aan (Configuratiescherm->Software->Glary Utilities of TuneUp Utilities 2009).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Integrator.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het Integrator.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Integrator.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Integrator scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.