Home > Bestanden > IoLogMsg.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een IoLogMsg fout

IoLogMsg.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of IoLogMsg.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om IoLogMsg.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update IO Logging DLL. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat IoLogMsg.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

IoLogMsg.dll bestandsinfo

Het proces IO Logging DLL of DLL-bestand voor I/O-logboekregistratie hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Besturingssysteem Microsoft Windows van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Deze dynamic link library (DLL) hoort bij het MS Windows besturingssysteem en bevindt zich in de map C:\Windows\System32.

Gedetailleerde Analyse: IoLogMsg.dll is belangkrijg voor Windows. IoLogMsg.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 30,720 bytes (91% van alle voorkomende bestanden), 2,048 bytes of 35,328 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/iologmsg.dll.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Het bestand is een Windows kernsysteembestand. De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is een betrouwbaar Microsoftbestand. Programma is inactief. IoLogMsg.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 0% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als IoLogMsg.dll, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het IoLogMsg.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
46 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over IoLogMsg.dll, deel je kennis dan en help anderen.

IoLogMsg scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.