Home > Bestanden > IoloSGCtrl.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus IoloSGCtrl te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen IoloSGCtrl.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de IoloSGCtrl.exe worm

Hints om IoloSGCtrl.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update iolo System Guard. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat IoloSGCtrl.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

IoloSGCtrl.exe bestandsinfo

Het proces iolo System Guard hoort bij de software iolo technologies' System of iolo technologies' System Mechanic of Dell PC TuneUp of JaSMiN 3D Color Changer (versie 4) van iolo technologies (www.iolo.com)..

Omschrijving: IoloSGCtrl.exe is onderdeel van System Mechanic van iOlo. Dit programma wordt gebruikt voor het in de gaten houden en optimaliseren van diverse onderdelen van het besturingssysteem. Het is echter geen essentieel onderdeel van het besturingssysteem en mag worden verwijderd als je hiervan geen gebruik wilt maken.

Gedetailleerde Analyse: IoloSGCtrl.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. IoloSGCtrl.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 243,712 bytes (54% van alle voorkomende bestanden), 323,424 bytes en nog 17 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/iolosgctrl.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. IoloSGCtrl.exe kan onthoud inputs en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het IoloSGCtrl.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
52 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over IoloSGCtrl.exe, deel je kennis dan en help anderen.

IoloSGCtrl scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.