Home > Bestanden > IPClient.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een IPClient fout

IPClient.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of IPClient.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om IPClient.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update IP Session Statistics. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat IPClient.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

IPClient.exe bestandsinfo

Het proces IP Session Statistics hoort bij de software Visual IP InSight of EarthLink FastLane of EarthLink Software of IP Session Statistics van Visual Networks (www.visualnetworks.com)..

Omschrijving: IPClient.exe is software die door enkele Internet Service Providers wordt geïnstalleerd om de kwaliteit van je internetverbinding te controleren en te testen. Het is geen essentieel onderdeel van je internetverbinding en je kunt het daarom veilig verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft IPClient.exe niet nodig. Bestand IPClient.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (common is C:\Program Files\Visual Networks\Visual IP InSight\Sympatico Consumer\ of C:\Program Files\BellSouth\Connection Tool\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 380,928 bytes (73% van alle voorkomende bestanden) of 364,544 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/ipclient.exe.html 
Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). IPClient.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als IPClient.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het IPClient.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
66 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over IPClient.exe, deel je kennis dan en help anderen.

IPClient scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.