Home > Bestanden > IPHk2KS2.DLL Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een IPHk2KS2 fout

IPHk2KS2.DLL is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of IPHk2KS2.DLL een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om IPHk2KS2.DLL gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Windows. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat IPHk2KS2.DLL voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

IPHk2KS2.DLL bestandsinfo

Het proces Windows (versie 2000 SP2 System Hook DLL) hoort bij de software Visual IP InSight of EarthLink FastLane of EarthLink Software van Visual Networks (www.visualnetworks.com)..

Omschrijving: IPHk2KS2.DLL is een hook daemon in het Windows 2000 Service Pack 2 waarmee een netwerkverbinding getest kan worden door een loop-back te verifiëren aan de MAC kant van de PHY. De host kan hiermee ook aan het netwerk gekoppeld worden. Daarnaast kan het IP adres geverifieerd worden of een nieuw IP adres kan aangevraagd worden met DHCP.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft IPHk2KS2.DLL niet nodig. Bestand IPHk2KS2.DLL bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 98,304 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/iphk2ks2.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het bestand is geen Windows kernbestand. IPHk2KS2.DLL kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als IPHk2KS2.DLL. Controleer daarom het IPHk2KS2.DLL proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
53 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over IPHk2KS2.DLL, deel je kennis dan en help anderen.

IPHk2KS2 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.