Home > Bestanden > iPodService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een iPodService fout

IPodService.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of iPodService.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om iPodService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update iPodService Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat iPodService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

IPodService.exe bestandsinfo

Het proces iPodService Module (versie (32-bit), (64-bit)) of iPod Service hoort bij de software iTunes of iPod for Windows (versie 2006-03-23, 2005-10-12, 2005-09-23, 2006-06-28, 2006-01-10, 2005-11-17, 2005-02-22, 2005-02-07, 2005-03-23, 2005-09-06) of iPod Service of Pirates Buster for of Deal or No Deal of QuickTime van Apple (www.apple.com) of Apple Computer (www.apple.com)..

Omschrijving: Deze service is opgezet als onderdeel van de Apple's iTunes muzieksoftware tijdens het moment van installatie. Het voert verschillende ondersteunende functies uit, die hoofdzakelijk te maken hebben met het waarborgen van een effectieve datacommunicatie tussen de iTunes software en alle iPods aangesloten op de computer. Hoewel dit geen essentiëel systeemproces is, is het nodig voor een goede werking van iTunes zelf.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft iPodService.exe niet nodig. IPodService.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - mainly C:\Program Files\iPod\bin\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 504,104 bytes (24% van alle voorkomende bestanden), 536,872 bytes en nog 36 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ipodservice.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. IPodService.exe is geen Windows systeemcomponent. Bestand iPodService.exe is digitaal gesigneerd. Het is een bestand met Verisign signatuur. Programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. IPodService.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 12% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als iPodService.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het iPodService.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
62 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over iPodService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

iPodService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.