Home > Bestanden > iprepair.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een iprepair fout

Iprepair.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of iprepair.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om iprepair.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update IconPackager Repair Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat iprepair.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Iprepair.dll bestandsinfo

Het proces IconPackager Repair Module hoort bij de software IconPackager for ObjectDesktop van Stardock.net (www.stardock.net)..

Omschrijving: Windows heeft iprepair.dll niet nodig. Bestand iprepair.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 65,536 bytes (86% van alle voorkomende bestanden), 70,960 bytes of 69,632 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/iprepair.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: ShellServiceObjectDelayLoad). Iprepair.dll is geen Windows systeemcomponent. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Iprepair.dll kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk.

Als iprepair.dll wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk. Bestandsformaat is 45,056 bytes. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces is niet zichtbaar. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: ShellServiceObjectDelayLoad). Het bestand is geen Windows kernbestand. Iprepair.dll kan onthoud inputs.
Als u het programma wil verwijderen, gaat u naar het Configuratiescherm ⇒ Software ⇒ IconPackager.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als iprepair.dll. Controleer daarom het iprepair.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over iprepair.dll, deel je kennis dan en help anderen.

iprepair scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.