Home > Bestanden > isafe.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een isafe fout

Isafe.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of isafe.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om isafe.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CA ISafe Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat isafe.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Isafe.exe bestandsinfo

Het proces CA ISafe Service of ISafe Service hoort bij de software Computer Associates Antivirus of ZoneAlarm Security Suite of ZoneAlarm Anti-virus of eTrust EZ Armor of ZoneAlarm with Antivirus van Computer Associates International (www.ca.com)..

Omschrijving: Deze component is een onderdeel van het Computer Associates eTrust firewall programma dat uw computer beschermt tegen ongewenste toegang van bedreigingen op het internet. Het wordt gelinkt aan het ZoneAlarm firewall product, omdat het erop lijkt dat de CA de licenties voor ZoneAlarm technologie beheert. Deze dienst is noodzakelijk om te zorgen voor een goede bescherming van uw computer.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft isafe.exe niet nodig. Bestand isafe.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (typically C:\Program Files\CA\eTrust EZ Armor\eTrust EZ Antivirus\ of C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 259,184 bytes (34% van alle voorkomende bestanden), 144,960 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/isafe.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het is een bestand met Verisign signatuur. Bestand isafe.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Isafe.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk.

  • Als isafe.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 188,416 bytes (70% van alle voorkomende bestanden), 184,320 bytes, 208,896 bytes of 204,800 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het proces is niet zichtbaar. Programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Bestand isafe.exe is geen Windows systeemcomponent. Programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Isafe.exe kan zichzelf verbergen.
  • Als isafe.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 184,320 bytes. Programma heeft geen bestandsomschrijving. Programma is niet zichtbaar. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Bestand isafe.exe is geen Windows kernbestand. Isafe.exe kan zichzelf verbergen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als isafe.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het isafe.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Hallo.om isafe te verwijderen moet je AdwareCleaner by Explode gebruiken scant en op nieuwe opstarten en je bent alles kwijt.
Aaldrik
Samenvatting: Gemiddelde gebruikers beoordeling van isafe.exe: gebaseerd op 1 stem met 1 review.
38 gebruikers vragen naar dit bestand. Eén gebruiker heeft het als niet gevaarlijk beoordeeld.
Als je meer weet over isafe.exe, deel je kennis dan en help anderen.

isafe scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.