Home > Bestanden > ItIeAddIN.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ItIeAddIN fout

ItIeAddIN.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ItIeAddIN.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ItIeAddIN.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SSO IE Listener. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ItIeAddIN.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ItIeAddIN.dll bestandsinfo

Het proces SSO IE Listener hoort bij de software Cognizance Identity Manager of Cognizance Identity and Access Management of ASUS Security Protect Manager of Credential Manager for HP ProtectTools of HP Credential Manager for ProtectTools van Infineon Technologies AG (www.infineon.com) of Bioscrypt (l1id.com) of Cognizance (www.cognizancesecurity.com)..

Omschrijving: Windows heeft ItIeAddIN.dll niet nodig. Bestand ItIeAddIN.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 65,536 bytes (28% van alle voorkomende bestanden), 53,760 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/itieaddin.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is DF21F1DB-80C6-11D3-9483-B03D0EC10000. De toepassing is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. Bestand ItIeAddIN.dll is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk.

Als ItIeAddIN.dll wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk. Bestandsformaat is 65,536 bytes. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Bestand ItIeAddIN.dll is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ItIeAddIN.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ItIeAddIN.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
52 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ItIeAddIN.dll, deel je kennis dan en help anderen.

ItIeAddIN scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.