Home > Bestanden > iTouch.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een iTouch fout

ITouch.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of iTouch.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om iTouch.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update iTouch Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat iTouch.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ITouch.exe bestandsinfo

Het proces iTouch Application of iTouch hoort bij de software Logitech iTouch-software of Verizon FiOS Media Manager van Logitech (www.logitech.com) of Logitech Keyboard..

Omschrijving: iTouch is de naam die Logitech gegeven heeft aan de driver en configuratie software die het produceert voor hun vele toetsenbordproducten. iTouch bepaalt de drivers die nodig zijn om deze toetsen te laten werken in Windows, en ook kunnen gebruikers speciale toetsen configureren, aanpassingen instellen voor spelletjes en andere toepassingen, en meer.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft iTouch.exe niet nodig. Bestand iTouch.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (normally C:\Program Files\Logitech\iTouch\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 892,928 bytes (77% van alle voorkomende bestanden), 631,362 bytes en nog 10 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/itouch.exe.html 
ITouch.exe is geen Windows systeembestand. Het proces kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het proces heeft geen zichtbaar venster. ITouch.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als iTouch.exe. Controleer daarom het iTouch.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
56 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over iTouch.exe, deel je kennis dan en help anderen.

iTouch scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.