Home > Bestanden > iTunesHelper.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een iTunesHelper fout

ITunesHelper.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of iTunesHelper.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om iTunesHelper.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update iTunesHelper Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat iTunesHelper.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ITunesHelper.exe bestandsinfo

Het proces iTunesHelper Module hoort bij de software iTunes of Pirates Buster for of Super Mario (versie 3 : Mario Forever) of Deal or No Deal of Avery® Wizard of jscrob2 iTunes Plug-in of Adobe® Photoshop® Album of iScrobbler van Apple (www.apple.com) of Apple Computer (www.apple.com)..

Omschrijving: Deze "helper" applicatie is geïnstalleerd door de Apple iTunes muziekspeler, en wordt gebruikt ter ondersteuning van de werking van iTunes. iTunesHelper.exe verwerkt verschillende taken, zoals het ondersteunen van de communicatie voor iTunes en de mogelijkheid om de speler sneller te laten starten indien nodig door bepaalde noodzakelijke bestanden te pre-laden. Het kan nog andere, bijkomende functies hebben en zou niet moeten worden uitgeschakeld als u gebruik maakt van iTunes.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft iTunesHelper.exe niet nodig. ITunesHelper.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ of in C:\ of in een submap van "C:\Documents and Settings" - common is C:\Program Files\iTunes\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 267,048 bytes (22% van alle voorkomende bestanden), 267,064 bytes en nog 29 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ituneshelper.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Het proces luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. ITunesHelper.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 29% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als iTunesHelper.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het iTunesHelper.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
93 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over iTunesHelper.exe, deel je kennis dan en help anderen.

iTunesHelper scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.