Home > Bestanden > iusb3mon.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een iusb3mon fout

Iusb3mon.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of iusb3mon.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om iusb3mon.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Intel USB. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat iusb3mon.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Iusb3mon.exe bestandsinfo

Het proces Intel® USB (versie 3.0 Monitor) of iusb3mon hoort bij de software Intel® USB (versie 3.0 eXtensible Host Controller, 3.0 eXtensible) van Intel (www.intel.com)..

Omschrijving: Windows heeft iusb3mon.exe niet nodig. Iusb3mon.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 291,608 bytes (60% van alle voorkomende bestanden), 291,096 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/iusb3mon.exe.html 
Bestand iusb3mon.exe is digitaal gesigneerd. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Bestand iusb3mon.exe is geen Windows systeembestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand iusb3mon.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als iusb3mon.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het iusb3mon.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over iusb3mon.exe, deel je kennis dan en help anderen.

iusb3mon scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.